Lisan suosikkiresepti
15 min |4 annosta

Ainekset

  • 230g Yipin Leppäsavu tofu
  • 4 annosta pastaa (esim. spagettia)
  • öljyä
  • 1 dl kasviskermaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl raastettua kasvipohjaista parmesaania
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta persiljaa
  • kasvipohjaista parmesaania

 

Näin valmistat

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuutioi sitten leppäsavutofu pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipuli. Kuumenna paistinpannu ja paista tofu ja valkosipulia keskilämmöllä ruokaöljyssä kunnes tofu saa kullanruskean pinnan.
  3. Pienennä lämpöä ja sekoita sitten joukkoon kerma ja parmesaani. Mausta lopuksi reippaasti suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kun pasta on valmis, valuta vesi pois ja kaada joukkoon kastike ja sekoita.
  5. Tarjoile vegaaninen carbonara parmesaanin ja tuoreen persiljan kanssa.

 

Leppäsavutofu <3 vegaaninen carbonara

Onneksi olkoon! Olet löytänyt parhaan vegaanisen vaihtoehdon pekonille, makkaralle ja kinkulle! Tarkoitamme tietysti leppäsavutofua. Savustamme tofun itse aidoilla leppälastuilla tehtaallamme Vallentunassa (kyllä, olemme erittäin ylpeitä!). Umami, savuinen maku ja tofun kiinteä koostumus korvaavat lihatuotteet erinomaisesti ja on sitäpaitsi helppo valmistaa!

Leppäsavutofumme on täydellinen vaihtoehto pekonille vegaanisessa carbonarassa. Kokeile myös savutofua makkaran sijaan nakkikastikkeessa tai syö sellaisenaan, voileivän täytteenä. Lihan korvaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai maukkaampaa.