Oletko ravintola, kahvila, julkinen toimija tai tukkuliike? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä voit tutustua tofun ja tempen mahdollisuuksiin yhdessä perheemme kanssa.
Aitoa tofua ruokalistalla
Tiesitkö, että Yipin on Pohjoismaiden suurin tofun tuottaja? Meiltä saa Ruotsissa valmistettua tofua eri makuisena ja muotoisena, niin pienemmille kuin isommillekin asiakkaille. Lisäksi meillä on ruotsalaista tempeä, soijaproteiinia, papuja ja Ruotsissa kasvatettuja luomupavunversoja. Tutustu Foodservice-esitteeseemme ja lue lisää valikoimastamme ja inspiroidu tofuoppaastamme.
Ota meihin yhteyttä!
Autamme mielellämme kaikissa tuotteitamme ja tuotenäytteitä koskevissa kysymyksissä.
Joceline Lu (Export Manager)
+46 736 80 28 00, joceline@yipin.se
Yhteydenottolomake: Foodservice
Haluatko tarjoilla ruotsalaista tofua ja tempeä asiakkaillesi? Tai ehkä sinulla on kysymyksiä tai ideoita? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.
"*" näyttää pakolliset kentät
Tukku- ja vähittäiskauppiaat!
Haluatko löytää tuotteitamme jälleenmyyjiltämme? Tutustu tuotteisiimme esimerkiksi Kespron nettisivuilla.
Tiesithän, että Yipin-tofua saa kaikkialla Pohjoismaissa? Ravintola- ja hotelliketjuista, koulukeittiöistä ja trendikkäistä kahviloista.
Haluatko oppia lisää tofusta?
Tutustu alla oleviin artikkeleihin!
Etsitkö helppoja ja herkullisia reseptejä joilla säästät myös ruokakuluissa? Näillä resepteillä onnistut varmasti! Nämä reseptit ovat myös ympäristöystävällisiä ja nopeita. Suurin osa resepteistä valmistuvat 20 minuutissa! Joten mitä odotat, valitse suosikkisi ja kokeile uutta reseptiä jo tänään.
Legendan mukaan tofu on ollut olemassa jo pitkään – ja kyllä, 2000 vuotta on melko pitkä aika, eikö olekin? Tofu on peräisin Aasiasta, jossa sitä on valmistettu tuhansien vuosien ajan. Viime vuosina olemme nähneet tofua yhä useammilla ruokapöydillä pohjoismaissa, ja sitä valmistavat kuuluisat kokit, kuten Jennie Walldén ja Zeina Mourtada. Mutta mitä tofu oikein on, mitä se sisältää ja miten se voidaan valmistaa? Jatka lukemista ja pian sinäkin olet tofu-asiantuntija!
Tofua on valmistettu Aasiassa yli 2000 vuotta. Nyt tofu on löytänyt paikkansa aasialaisessa ja kasviperäisessä ruoanlaitossa myös pohjoismaissa, ja ravitsemus- terapeutit ja asiantuntijat korostavat sitä ravitsevana proteiinin lähteenä. Mutta mitä terveyshyötyjä tofulla on? Onko tofu terveellistä? Lue ja opi tofun viidestä terveyshyödykkeestä.
Miten saat tofuskeptikon kokeilemaan tofua? Vastaus on yksinkertainen: rapea tofu! Ja usko tai älä, tofusta saa helposti ja nopeasti todella rapeaa! Olemme koonneet tähän 3 vinkkiä, joilla tofu onnistuu varmasti ja saat taatusti jokaisen tofuskeptikon mielipiteen kääntymään!
”Mikään ei ole mahdotonta!”- se on tofun motto. Tofua voidaan valmistaa monella eri tavalla; marinoi, paista, friteeraa tai paneroi tofu. Neutraalin maun ansiosta maustamatonta tofua voidaan maustaa ja mukauttaa kaikenlaisiin ruokiin. Olemme listanneet 6 yksinkertaista ja maukasta tapaa valmistaa tofua. Liity joukkoomme ja sinustakin tulee tofuasiantuntija!
Mitä vegaani syö? Viime vuosina ruokakaupan vegehyllyt ovat täyttyneet vegaanituotteilla. Ja vau, kuinka paljon hyvää siellä onkaan! Vegaanina oleminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nykyään ja yhä useammat ihmiset valitsevat ruokavalion eläinten, ilmaston tai terveytensä vuoksi. Mutta mitä on vegaaniruoka? Ja mitä vegaani syö? Tule mukaan oppimaan veganismista!