Usein kysyttyä
Tofulla on yli 2000 vuoden historia ja se valmistetaan kolmesta ainesosasta: soijapavuista, vedestä ja mineraalisuolasta. Tofu on erittäin monipuolinen tuote. Voit paistaa, marinoida tai sekoittaa tofun jälkiruokaan. Lue lisää tofun valmistuksesta tofuoppaastamme!
Avaamaton tofupakkaus säilyy jääkaapissa noin 40–60 päivää. Tarkista parasta ennen- päiväys ja jos tuote näyttää, maistuu ja tuoksuu normaalilta voit käyttää sitä myös parasta ennen-päivämäärän jälkeen.
Avattu tofupakkaus säilyy jääkaapissa noin kolme päivää.
Mineraalisuola on vegaanista. Soijapavut ovat vegaanisia. Vesi on vegaanista ja käyttämämme mausteet ovat myös vegaanisia!
Eli kyllä, kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia!
Kolme herkullista tuotetta valikoimastamme nyt valikoiduissa K-ruokakaupoissa.
Etkö löydä tuotteitamme K-ruokakaupastasi? Ei hätää, pyydä myymälää tilaamaan tuotteet myymälän valikoimaan <3
Ruotsissa, tai tarkemmin sanottuna Vallentunassa, Tukholman ulkopuolella. Paikallinen tuotanto on hyväksi ilmastolle, koska kuljetusetäisyydet lyhenevät merkittävästi. Mielestämme se on mahtavaa sillä rakastamme luontoa!
Käytämme myös vain uusiutuvaa energiaa ja ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä.
Kyllä, kaikki tuotteet ovat sertifioituja ja tuotettu EU:n luomumerkityistä soijapavuista Etelä-Ranskasta.
Tofumme on valmistettu EU:n luomumerkityistä soijapavuista Etelä-Ranskasta.
Miksi emme käytä ruotsalaisia soijapapuja? Se johtuu kylmästä ilmastostamme. Soijapapujen valmistaminen Ruotsissa on vaikeaa, sillä ne tarvitsevat lämpimän ympäristön ja pitkän kasvukauden.
Meillä on korkeat vaatimukset, että soijapavut ovat hyvälaatuisia ja että ne tuotetaan kestävästi, vahingoittamatta sademetsää.
Kyllä! Käytämme ainoastaan luomumerkittyjä soijapapuja.
Käytämme muovia, jotta voimme pastöroida tuotteet ja pidentää tuotteen säilyvyyttä ilman lisättyjä säilytysaineita. Pidempi säilyvyys tarkoittaa myös, että voimme vähentää ruokahävikkiä.
Haluamme käyttää mahdollisimman vähän muovimateriaaleja. Tuotannossa käytämme kierrätysmuovia mahdollisimman laajasti. Kannustamme myös kuluttajia lajittelemaan pakkauksiamme kierrätykseen kestävän kehityksen kannalta.
Tofun valmistuksessa soijapavut sekoitetaan soijamaitoon ja niistä muodostuu väistämätön jäännöstuote (soijamassa).
Suojelemme ympäristöä ja siksi jäännöstuotteet käytetään uudelleen biokaasuun ja kasviviljelyyn.
Savustamme leppäsavutofun tehtaallamme savustuskaapissa. Tämä antaa mahdollisimman täyteläisen maun! Toisin sanoen siinä on aito savunmaku!
Kokeile reseptejämme saadaksesi inspiraatiota ruokiin, kuten carbonara leppäsavutofulla tai punainen tofucurry. Tai paljasta sisäinen kokkisi ja luo herkullinen tofuresepti itse!
Se on todella helppoa! Valitse meidän friteerattu tofu tai erittäin kiinteä maustamaton luomu tofu tai kokeile maizenavinkkiämme: ripottele tofun päälle maissitärkkelystä/maizenaa ja paista öljyssä. Näin tofu saa rapean pinnan. Löydät lisää vinkkejä ja ohjeita tofuoppaassamme.
Kyllä! Voit maustaa maun mukaan! Neutraalin maun ansiosta maustamatonta tofua voi mukauttaa kaikenlaisiin ruokiin. Maustamaton tofu imee itseensä makuja mausteista ja kastikkeista.
Voit marinoida tofua, maustaa tofun suoraan paistinpannulla, tai antaa tofun kiehua maukkaassa muhennoksessa, padassa tai kastikkeessa.
Haluatko pakastaa tofun? Se käy hyvin! Maustamaton tofu on rakenteeltaan hieman erilainen, kun se sulaa jäätymisen jälkeen, mutta se imee makuja mausteista ja kastikkeista todella hyvin. Friteerattu tofu ja leppäsavutofu ei muutu, koska ne eivät sisällä niin paljon vettä.
Tottakai! Varsinkin leppäsavutofu on hyvää sellaisenaan esimerkiksi leivän päällä. Haluamme rohkaista kaikkia lihansyöjiä kokeilemaan tofua. Ja tietysti myös vegaaneja, sekasyöjiä ja kaikkia siltä väliltä!
Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia. Maustamaton tofu sisältää vain soijapapuja, vettä ja kivennäissuolaa. Maustetut tuotteemme voivat sisältää soijakastiketta. Soijakastike sisältää vehnää, minkä vuoksi vehnä mainitaan ravintoarvotiedoissa. Vehnästä tulee gluteenitonta soijakastikkeen valmistuksen aikana käymisen seurauksena.
Lähde: Ruotsin elintarvikevirasto
No nuts, no fuzz! Tuotteet ovet pähkinättömiä.
Kyllä! Tofu on täynnä tärkeitä ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on hyvä proteiinin, kalsiumin ja monityydyttymättömien rasvojen lähde.
Kyllä, tutkimusten mukaan soijalla on monia myönteisiä vaikutuksia terveydelle. Soijaa suositellaan osaksi terveellistä ruokavaliota sillä se voi alentaa kolesterolia ja vähentää riskiä sairastua kakkostyypin diabetekseen tai syöpään.
Ota yhteyttä
Onko sinulla kysyttävää tofustamme? Vai haluatko vain tervehtiä ja jutella rakkaudestasi tofuun? Mikäli sinulla tulee mitä tahansa mieleen, älä epäröi laittaa viestiä, vastaamme mielellämme!
"*" näyttää pakolliset kentät