Luomu tofu leppäsavu
Aito savun maku
Leppäsavutofu? Kyllä, luit oikein! Leppäsavutofu on ruotsalaisilla leppälastuilla savustettu, aivan kinkun tapaan! Ja tiedätkö mitä? Se on supermaukasta! Umami, savuinen maku ja tofun kiinteä koostumus korvaavat pataruuan lihatuotteet erinomaisesti. Sopii myös mainiosti sellaisenaan voileivän päälle. Olemme niin ylpeitä tofustamme sillä siinä on aito savun maku joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen keittiöön!
Soijapavut, viljelty EU:ssa (65%), vesi, SOiJAKASTIKE* (SOJAPAPU*, VEHNÄ*), mausteet* (yrttisuola*), mineraalisuola, ruotsalainen leppäpuru.
*Ekologinen.
Soijakastikkeessa oleva vehnä muuttuu käymisen aikana gluteenittomaksi. Lähde: Livsmedelsverket.
Energia/kJ 602
Energia/kcal 144
Rasva 7,6 g
– Tyydyttynyt: 1,2 g
Hiilihydraatit 0,6 g
– Sokeri: 0,5 g
Proteiini 16,4 g
Suola 1 g
Kuutioi ja paista leppäsavutofu 5-10 minuuttia kunnes se on rapeaa. Lisää sitten pasta carbonaraan tai muuhun suosikki pastaan. Kuka tarvitsee enää pekonia? Voit myös viipaloida tofun ohueksi juustohöylällä ja laittaa leivän päälle. Leppäsavutofussa on aito savun maku. Lupaamme, että se on todella hyvää! Haluatko tehdä aamiaiseksi tai välipalaksi jotain erityisen maukasta? Viipaloi leppäsavutofu ohuiksi siivuiksi ja paista rapeaksi, ja voila, olet tehnyt vege-pekonia!