Yipin resepti
15 min |4-6 annosta

Ainekset

  • 230g Yipin luomu tofu maustamaton
  • 1 ½ dl vegaanista crème fraîchea
  • ¾ dl vegaanista majoneesia
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 rkl vegaanista kaviaaria
  • 3 rkl merileväkaviaari
  • 1 tl sitruunankuorta raastettuna
  • Suolaa ja pippuria
  • ½ dl tilliä
  • ¼ dl ruohosipulia

Näin valmistat

  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen kulhossa tai lasipurkissa.
  2. Leikkaa tofu 1,5 cm:n kuutioiksi. Lisää tofu kulhoon ja sekoita.
  3. Säilytä jääkaapissa yön yli ja vegaaninen saaristosilli on valmis! Helppoa kuin heinänteko!

 

Vegaaninen saaristosilli josta kaikki tykkää! Tämä resepti oli todella helppo ja nopea, eikö? Maustamaton tofu sopii todella hyvin saaristosilli reseptiin sen kiinteän koostumuksen ansiosta sillä se muistuttaa todella paljon sillin rakennetta. Ja tiedätkö mitä? Perheemme valmistaa tofua Ruotsissa Ranskassa kasvatetuista luomu soijapavuista. Tämä vegaaninen saaristosilli on siis sekä herkullinen että ympäristöystävällinen valinta! Tämä resepti on siis helppo, nopea ja ympäristöystävällinen valinta juhliin joka sopii kaikille ruokavaliosta riippumatta.

 

Joko olet kokeillut reseptiä?

Tägää @yipin.fi Instagram kuvissasi niin pääsemme näkemään millaisia ihania tofuruokia olet tehnyt! <3