Punainen currytofu
Kaipaatko jotain herkullista ja lämmittävää? Silloin punainen currytofu on juuri sinua varten! Tässä padassa on syvä punaisen curryn maku ja se sopii täydellisesti kylmempiin kuukausiin. Punainen currytofu on kuin lämmin halaus kylmällä säällä! Pata on helppo valmistaa ja täysin vegaaninen, mikä tarkoittaa, että koko seurue voi nauttia siitä ruokavaliosta riippumatta. Friteerattu tofu lisää rapeutta vegaaniseen curryyn ja on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin kana. Kokeile ja nauti!
Kaipaatko jotain herkullista ja lämmittävää? Silloin punainen currytofu on juuri sinua varten! Tässä padassa on syvä punaisen curryn maku ja se sopii täydellisesti kylmempiin kuukausiin. Punainen currytofu on kuin lämmin halaus kylmällä säällä! Pata on helppo valmistaa ja täysin vegaaninen, mikä tarkoittaa, että koko seurue voi nauttia siitä ruokavaliosta riippumatta. Friteerattu tofu lisää rapeutta vegaaniseen curryyn ja on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin kana. Kokeile ja nauti!
Ainekset
- 200 g Yipin Luomu tofu friteerattu
- 1 pkt kikherneitä (noin 400 g)
- 1 rkl öljyä
- 1 ½ punainen paprika
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- ½ punainen chili
- 200 g bambunversoja
- 100 g sokeriherneitä
- 2 kpl lime
- 3 rkl punaista currytahnaa
- 800 ml kookosmaitoa
- suolaa
Lisäksi
- riisiä
- mustia seesaminsiemeniä
Osta minut!
Luomu tofu friteerattu Wokkeihin & patoihinNäin valmistat
- Leikkaa paprika suikaleiksi, hienonna chili ja raasta inkivääri. Kaada sitten kuumaan kattilaan öljyä ja paista tofu, paprika, bambunversot ja sokeriherneet kunnes ne saavat väriä.
- Lisää punainen currytahna ja limen mehu. Sekoita ja kaada sitten päälle kookosmaito ja lisää inkivääri, chili ja kikherneet. Anna kiehua minuutin ajan ja mausta suolalla.
- Keitä sillä välin riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Tarjoile limetin kanssa ja ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä. Ja näin punainen currytofu on valmis!
Punainen currytofu sopii erityisen hyvin paistetun tofun kanssa, joka sopii täydellisesti padoissa ja wokeissa. Yipin:in friteerattu tofu on valmiiksi paloiteltu, mehukas ja siinä on hyvä purutuntuma. Se saa paistaessa rapean pinnan. Tofupalat pysyvät hyvin koossa pataruuissa ja imevät mausteita itseensä kuin mestari.
Friteerattu tofu pataruuissa onkin hyvä keino saada tofupalat maukkaiksi. Muista paistaa tofu aina ennen kuin lisäät sen kattilaan, wokkiin tai maukkaaseen kastikkeeseen, jos haluat tofusta extra rapean.