Yipin resepti
20 min |2 annosta

Ainekset

  • 230 g Yipin luomu tofu leppäsavu
  • n. 3 rkl öljyä
  • 1 roomansalaatti
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 4 rkl vegaanista majoneesia
  • 2 mm valkosipulijauhetta
  • ½ tl lientä kaprispurkista

 

Lisäksi:

  • krutonkeja
  • parmesaania
  • suolaa ja pippuria

 

Näin valmistat

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa ¾ tofusta noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja laita ne uunipellille. Voitele öljyllä ja grillaa uunissa 15-20 minuuttia. Voit myös laittaa tofun grilliin!
  2. Leikkaa loput tofusta pieniksi kuutioiksi ja paista korkealla lämmöllä runsaalla öljyllä ja suolalla.
  3. Sekoita majoneesi, liemi kaprispurkista ja valkosipulijauhe kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa rooma-salaatti ja tomaatit, raasta parmesaani ja lisää salaattikulhoon.
  5. Lisää tofu ja sekoita kaikki ainekset kastikkeen kanssa. Voilà – ja näin sinulla on vegaaninen caesarsalaatti!

 

Caesarsalaatti + leppäsavutofu = <3

Leppäsavutofumme on loistava vaihtoehto muun muassa pekonille, makkaralle ja kinkulle. Tässä caesarsalaatissa tofu antaa ihanan savuisen maun ja runsaasti rapeutta yhdessä krutonkien kanssa. Savutofu on myös loistava proteiininlähde, joten tämä vegaaninen salaatti on myös ruokaisa.

 

Joko olet kokeillut reseptiä?

Tägää @yipin.fi Instagram kuvissasi niin pääsemme näkemään millaisia ihania tofuruokia olet tehnyt! <3