Oletko kiinnostunut tofusta, kasviperäisestä ruokavaliosta ja aasialaisesta ruoasta? Mahtavaa, niin mekin! Olemme keränneet kaikki vinkit ja artikkelit, oppaat ja raportit tänne. Tule mukaan ja opi lisää tofusta ja sen valmistuksesta.
Tempe on Indonesiasta kotoisin oleva fermentoitu ja kasvispohjainen proteiini. Viime vuosina tempen suosio on kasvanut myös pohjoismaissa, eikä ihme, sillä tempeh on erinomainen ja herkullinen proteiinin lähde! Mutta mitä tempe on ja miten se voidaan valmistaa? Lue lisää ja pian sinäkin olet oikea tempe asiantuntija!
Etsitkö helppoja ja herkullisia reseptejä joilla säästät myös ruokakuluissa? Näillä resepteillä onnistut varmasti! Nämä reseptit ovat myös ympäristöystävällisiä ja nopeita. Suurin osa resepteistä valmistuvat 20 minuutissa! Joten mitä odotat, valitse suosikkisi ja kokeile uutta reseptiä jo tänään.
Mitä vegaani syö? Viime vuosina ruokakaupan vegehyllyt ovat täyttyneet vegaanituotteilla. Ja vau, kuinka paljon hyvää siellä onkaan! Vegaanina oleminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nykyään ja yhä useammat ihmiset valitsevat ruokavalion eläinten, ilmaston tai terveytensä vuoksi. Mutta mitä on vegaaniruoka? Ja mitä vegaani syö? Tule mukaan oppimaan veganismista!
”Mikään ei ole mahdotonta!”- se on tofun motto. Tofua voidaan valmistaa monella eri tavalla; marinoi, paista, friteeraa tai paneroi tofu. Neutraalin maun ansiosta maustamatonta tofua voidaan maustaa ja mukauttaa kaikenlaisiin ruokiin. Olemme listanneet 6 yksinkertaista ja maukasta tapaa valmistaa tofua. Liity joukkoomme ja sinustakin tulee tofuasiantuntija!
Miten saat tofuskeptikon kokeilemaan tofua? Vastaus on yksinkertainen: rapea tofu! Ja usko tai älä, tofusta saa helposti ja nopeasti todella rapeaa! Olemme koonneet tähän 3 vinkkiä, joilla tofu onnistuu varmasti ja saat taatusti jokaisen tofuskeptikon mielipiteen kääntymään!