Yipin resepti
30 min |6 annosta

Ainekset

  • 2 x 230 g Yipin Luomu tofu maustamaton
  • ¾ dl omenasiiderietikkaa
  • ½ dl sokeria
  • 3 rkl vaaleaa siirappia
  • 4 puristettua valkosipulinkynttä
  • 2 tl tuoretta inkivääriä (raastettu)
  • 3 rkl kiinalaista soijakastiketta
  • 2 rkl srirachakastiketta
  • 3 rkl dijonsinappia
  • 3 limejä

Näin valmistat

1.Lisää sokeri, siirappi ja omenaviinietikka kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
2.Purista limetistä mehu kattilaan ja lisää sinappi, inkivääri, srirachakastike, soija ja puristettu valkosipuli. Anna kastikkeen kiehua kokoon n 10 min ja anna jäähtyä.
3.Kaada jäähtynyt marinadi muovipussiin. Lisää tofu ja anna sen maustua pari tuntia.
4.Uunissa/grillissä: Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen (suosittelemme käyttämään grillitoimintoa). Aseta tofupalat leivinpaperille, käännä 7-10 minuutin kuluttua, kun ne ovat rapeat. Anna paistua vielä 7-10 minuuttia. Paistinpannulla: Paista tofu keskilämmöllä, kunnes ne saavat väriä ja rapean pinnan molemmilta puolilta (n. 7-10 minuuttia per puoli).
5.Tarjoile tofu ribsit valinnaisilla lisukkeilla ja nauti!

 

Vegaaniset ribsit + maustamaton tofu = <3

Yipin maustamaton tofu on rakenteeltaan erittäin kiinteää. Kiinteän koostumuksensa ansiosta se on myös helppo maustaa ja paistaa ja siksi vegaaniset ribsit ja maustamaton tofu ovat täydellinen yhdistelmä!

 

Joko olet kokeillut reseptiä?

Tägää @yipin.fi Instagram kuvissasi niin pääsemme näkemään millaisia ihania tofuruokia olet tehnyt! <3