Marinoitu tofu
Soija-inkivääri
Paista ja nauti! Niin yksinkertaista. Tässä tofussa yhdistyvät Aasian parhaat maut: soijakastike, inkivääri ja valkosipuli. Vau, mikä makuyhdistelmä! Marinoidussa tofussa on myös erittäin kiinteä koostumus, jotta se olisi todella helppo paistaa, grillata tai syödä kylmänä. Niin hyvää, eikö olekin?
Psst! Tofu soija-inkivääri sopii erityisen hyvin aasialaisiin ruokiin. Paista marinoitu tofu vihannesten kanssa, keitä nuudelit ja nauti nopeasta wokista. Tai pilko tofu ja syö kylmänä salaatissa tai wräpissä. Löydät lisää valmistusvinkkejä alla.
Soijapavut viljelty EU:ssa (70%), vesi, soijakastike (soija, vehnä, siirappi), inkivääri, mausteet (mm. valkosipuli, sipuli, suola), mineraalisuola (nigari).
Energia/kJ 581
Energia/kcal 139
Rasva 6,6 g
– Tyydyttynyt: 1 g
Hiilihydraatit 3,7 g
– Sokeri: 1,9 g
Proteiini 16,2 g
Suola 1,0 g
Leikkaa Yipin tofu soija-inkivääri n. 2 cm:n paksuisia viipaleita tai kuutioita. Paista tai wokkaa sitten tofua öljyssä keskilämmöllä 5 minuuttia molemmin puolin kunnes tofulla on kullanruskea paistopinta. Tarjoile vihannesten + riisin tai nuudeleiden kanssa ja nauti!