Kaikki eivät ole tähtikokkeja, mutta jokainen voi oppia valmistamaan tofua! Tofun valmistus onnistuu monella eri tavoilla ja se sopii kaikenlaisiin ruokiin; kiinalaisesta ja intialaisesta italialaiseen ja pohjoismaiseen kotiruokaan. Täällä jaamme erilaisia ruoanlaittomenetelmiä ja parhaat vinkkimme maukkaaseen ja rapeaan tofuun.
”Mikään ei ole mahdotonta!”- se on tofun motto. Tofua voidaan valmistaa monella eri tavalla; marinoi, paista, friteeraa tai paneroi tofu. Neutraalin maun ansiosta maustamatonta tofua voidaan maustaa ja mukauttaa kaikenlaisiin ruokiin. Olemme listanneet 6 yksinkertaista ja maukasta tapaa valmistaa tofua. Liity joukkoomme ja sinustakin tulee tofuasiantuntija!
Miten saat tofuskeptikon kokeilemaan tofua? Vastaus on yksinkertainen: rapea tofu! Ja usko tai älä, tofusta saa helposti ja nopeasti todella rapeaa! Olemme koonneet tähän 3 vinkkiä, joilla tofu onnistuu varmasti ja saat taatusti jokaisen tofuskeptikon mielipiteen kääntymään!