Yipin resepti
20 min |4-6 annosta

Ainekset

  • 230g Yipin luomu tofu leppäsavu
  • 1 rkl sinappia (makea)
  • 1 rkl ruoka- tai kasvisruokakerma
  • 1 tl sokeria
  • ½ dl korppujauhoja
  • kokonaisia neilikoita

Näin valmistat

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita tofu leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  2. Sekoita sinappi, sokeri, ruokakerma ja ½ rkl korppujauhoja.
  3. Levitä seos tofun joka puolelle. Ripottele loput korppujauhoista ja painele neilikat tofuun.
  4. Grillaa tofu uunissa 10-15 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile ja nauti!

 

Nopea ja helppo vegaaninen joulukinkku!

Näin helppoa on valmistaaa vegaaninen joulukinkku! Leppäsavutofumme ansiosta valmistat vegaanisen kinkun hetkessä! Tofussa on jo valmiiksi savuinen ja täyteläinen maku joten sinun ei tarvitse kuin grillata tofu uunissa.

 

Vinkki! Leppäsavutofu on myös hyvää sellaisenaan suoraan pakkauksesta. Leikkaa tai höylää juustohöylällä, laita leivän päälle ja lisää sinappia ja näin sinulla on superhelppo ”kinkkuvoileipä”!

 

Joko olet kokeillut reseptiä?

Tägää @yipin.fi Instagram kuvissasi niin pääsemme näkemään millaisia ihania tofuruokia olet tehnyt! <3