Aasialainen nuudelisalaatti marinoidulla tofulla
Raikas, yksinkertainen ja maukas! Aasialainen nuudelisalaatti on maukas ja helppo nuudeliruoka rapeilla kasviksilla, joka valmistuu vain 15 minuutissa. Se on myös täynnä proteiinia soijamarinoidun tofun ansiosta, joka paistetaan helposti rapeaksi. Päälle hienonnettuja maapähkinöitä ja tuoretta minttua ja ateria on valmis nautittavaksi!
Raikas, yksinkertainen ja maukas! Aasialainen nuudelisalaatti on maukas ja helppo nuudeliruoka rapeilla kasviksilla, joka valmistuu vain 15 minuutissa. Se on myös täynnä proteiinia soijamarinoidun tofun ansiosta, joka paistetaan helposti rapeaksi. Päälle hienonnettuja maapähkinöitä ja tuoretta minttua ja ateria on valmis nautittavaksi!
Ainekset
- 230g Yipin marinoitu tofu
- öljyä
- 2 rkl japanilaista soijakastiketta
- 2 dl hienonnettua punakaalia
- 2 dl hienonnettua valkokaalia
- 2 dl vihreitä papuja
- 2 porkkanaa
- 2 annosta riisinuudeleita
- 1 rkl riisiviinietikka
- 1 rkl seesamiöljyä
- limetin mehu ½ limetistä
- suolaa ja pippuria
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- tuoretta minttua
- hienonnettuja maapähkinöitä
Osta minut!
Marinoitu tofu Soija-inkivääriNäin valmistat
- Leikkaa tofu 1 cm:n leveiksi viipaleiksi. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja paista viipaleet kullanruskeiksi neutraalissa öljyssä ja vaaleassa soijakastikkeessa.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta porkkana, punakaali, valkokaali ja keitetyt vihreät pavut – tai käytä valmista kaalisekoitusta. Lisää kaikki vihannekset kulhoon ja sekoita seesamiöljyn, riisiviinietikan ja limetin mehun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää paistettu tofu nuudelisalaattiin ja ripottele päälle tuoretta korianteria, minttua ja hienonnettuja maapähkinöitä. Psst! Voit lisätä chiliä jos haluat lisää tulisuutta.
Aasialainen nuudelisalaatti – raikas & nopea valmistaa!
Resepti oli sekä maukas että yksinkertainen, eikö? Lisäksi se on valmis syötäväksi vain 15 minuutissa!
Marinoitu uutuus! Upouusi marinoitu tofumme, jossa on rikas soijakastikkeen ja inkivääri maku. Sopii mainiosti wokkiin ja muihin aasialaisiin ruokiin, vaikkapa kanan sijaan. Jos et löydä marinoitua tofuamme kaupoista, voit myös maustaa meidän maustamattoman tofun itse, suoraan paistinpannulla. Suosittelemme lisäämään pannulle ylimääräisen ruokalusikallisen vaaleaa soijakastiketta ja teelusikallisen seesamiöljyä.
*Jos et löydä marinoitua tofuamme kaupoista, voit myös marinoida meidän maustamattoman tofun itse suoraan paistinpannulla. Suosittelemme lisäämään pannulle ylimääräisen ruokalusikallisen vaaleaa soijakastiketta ja myös teelusikallisen seesamiöljyä. Niin hyvää!
Joko olet kokeillut reseptiä?
Tägää @yipin.fi Instagram kuvissasi niin pääsemme näkemään millaisia ihania tofuruokia olet tehnyt! <3